Volledig verzorge meetings, vergaderingen en events

De combinatie van uitstekende faciliteiten en de ruimte op onze parken maakt het de ideale uitvalsbasis voor uw meetings, vergaderingen en events. Ons aanbod hierin is eindeloos en volledig af te stemmen op uw wensen. 

Bij TopParken Business verzorgen we graag uw meetings, vergaderingen en events. Dit kan uiteenlopen van een brainstormsessie midden op de Veluwe tot aan een personeelsfeest op ons vakantiepark en van een teambuilding event op het strand tot een vergadering in een van onze vergaderruimtes. Bent u uitgenodigd op een congres en op zoek naar een plek om te overnachten? Ook daar bieden we de oplossing voor. Wat uw wens ook is, u kunt er altijd voor kiezen om de organisatie in eigen handen te nemen of het (gedeeltelijk) door ons te laten doen.

Offerte aanvragen

Alternatief voor samenwerken op afstand

Samenwerken op afstand is een uitdaging, maar juist nu zo belangrijk. Organisaties in Nederland hebben een weg gevonden in het ‘nieuwe’ vergaderen op afstand, wat helaas vaak niet in de buurt komt van het fysiek samenkomen met collega’s. Door de ruimte op onze parken biedt TopParken Business hierin de oplossing en daarbij een aangename afwisseling voor uw medewerkers op de digitale meeting room.

Mogelijkheden meetings, vergaderingen en events

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een meeting, vergadering of event bij TopParken? Onderstaand een greep uit de opties.

 • Vergaderen op een vakantiepark.
  Ter afwisseling van de digitale meeting room.
 • Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten.
  Geheel in (de gewenste) stijl.
 • Geheel verzorgde teambuilding events.
  Op het strand, in het bos of aan het water.
 • Geef brainstormsessies een extra boost.
  Door de inspirerende omgeving.
 • Kom samen voor de jaarlijkse meeting.
  En maak gebruik van alle nodige faciliteiten.

Op zoek naar iets anders? Laat het ons weten, we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Meer informatie over het organiseren van een meeting, event of vergadering bij TopParken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden, de kosten en in wat TopParken Business voor u en uw organisatie kan betekenen. 

Offerte aanvragen

Zij gingen u al voor

Benieuwd naar ervaringen van onder andere Coca Cola, die al meerdere jaren een grootschalig evenement georganiseerd heeft bij TopParken? Lees dan onze referenties.