Over TopParken Business

De mogelijkheden vanTopParken Business zijn erg divers en lopen uiteen van thuiswerken in een vakantiewoning tot het organiseren van events op een van onze vakantieparken. Daarbij bieden we op maat gemaakte pakketten aan, die volledig aansluiten op uw wensen en behoeften. Wat maakt TopParken Business een interessante partner voor het verzorgen van verblijven vraagt u zich wellicht af? 

✔️ Centrale ligging in Nederland

Met 14 vakantieparken verspreid over Nederland, ligt er altijd één in de buurt. Op zoek naar een locatie in de buurt van Schiphol, Rotterdam of Utrecht Centraal? Ontdek dan onze centraal gelegen parken.

✔️ Natuurlijke, inspirerende omgeving

Kenmerkend aan onze vakantieparken is de natuurrijke omgeving; van bosrijke parken op de Veluwe, het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg, de veelzijdige Achterhoek en diverse waterrijke omgevingen. Kortom, de ideale plek om geïnspireerd te raken en te genieten van de nodige ontspanning. 

✔️ Ruimte en rust

De natuurlijke omgeving van onze vakantieparken zorgt voor de nodige rust. Daarbij zijn al onze parken ruim opgezet en beschikken de vakantiewoningen over een eigen, volledig ingerichte tuin. Dit maakt dat er voldoende ruimte en rust is om te werken of gewoonweg te genieten. 

✔️ Hoogwaardige faciliteiten

Onze vakantiewoningen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien; van comfortabel tot luxe met eigen wellnessfaciliteiten. Alle woningen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats, onbeperkt wifi, koffie en thee. Daarbij zijn onze vakantieparken voorzien van diverse horecagelegenheden.  

✔️ Decennialange ervaring

Met decennialange ervaring, een schat aan kennis én passie verzorgen we graag uw verblijf. Daarbij staan u, en onze gasten altijd centraal.

 

Het ontstaan van TopParken

TopParken is een familiebedrijf dat in de jaren 70 is opgericht door Janus Bergervoet. Bergervoet constateerde destijds dat er steeds meer mensen terugkeerden naar hetzelfde vakantieadres en startte daarom met de verkoop van moderne chalets aan consumenten. Met het succes van de verkoop groeide ook de vraag naar vaste standplaatsen op mooie locaties met de juiste faciliteiten en een fijne ambiance. Het bedrijf werd dan ook snel uitgebreid met de exploitatie van vakantieparken; van het kopen van kale stukken grond op unieke locaties tot het aanbieden van compleet ingerichte vakantieparken, aansluitend op de wensen en behoeften van de markt. Het creëren van een fijne, bijzondere vakantiebeleving stond hierin altijd centraal. 

Het TopParken concern zoals we het vandaag de dag kennen is in 2004 opgezet door Janus Bergervoet en zijn kinderen Peter en Riekie. De organisatie bestond destijds al uit diverse, hoogwaardige vakantieparken en accommodaties in Nederland. Chalets werden hierbij steeds meer vervangen door volwaardige vakantiewoningen, voorzien van alle hedendaagse gemakken en comfort. Door het succes van de eerste parken werd al snel verder uitgebreid op de Veluwe en naar de rest van het land. De parken zijn allen gelegen op unieke locaties, omringd door de prachtige natuur en het veelzijdige landschap van Nederland.

Met het exploiteren van in totaal 70 vakantieparken is TopParken een specialist in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties. De organisatie is daarmee van klein familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Nederlandse recreatiemarkt met de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. 

Meer informatie over TopParken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen