Workation, juist nu

Het combineren van werk en vakantie wordt steeds populairder. Dit komt mede doordat een workation een goed alternatief is op het hedendaagse thuiswerken. Door gebrek aan rust, ruimte en inspiratie kan thuiswerken namelijk de nodige problemen met zich meenemen. Een workation in een comfortabele vakantiewoning dichtbij huis biedt hierin de ideale oplossing. Daarbij kan een workation de perfecte combinatie zijn voor het voltooien van dat ene project. Even uit de huidige, bekende omgeving te stappen en met een frisse blik focussen op wat nodig is. Ervaar de voordelen van een workation bij TopParken Business.  

Offerte aanvragen

Workation mogelijkheden

De mogelijkheden voor een workation zijn onder te verdelen thuiswerken bij TopParken en verblijf rondom tijdelijke projecten. Doordat we werken met op maat gemaakte pakketten zijn de mogelijkheden echter eindeloos. We passen ons aanbod namelijk aan op de wensen en behoeften uit de offerte aanvraag

 

✔️ Thuiswerken in een vakantiehuis.
✔️ In alle rust werken in de natuur.
✔️ Uitstekende faciliteiten.

Huur een vakantiehuis om te werken
 
 

✔️ In rust werken aan projecten.
✔️ Werken in een inspirerende omgeving.
✔️ Uitstekende faciliteiten.

Bekijk de mogelijkheden
 

Voordelen workation bij TopParken

Een workation op een vakantiepark van TopParken heeft verschillende voordelen. 

✔️ Elke gewenste periode werken en vakantie combineren: Van één dag tot meerdere weken.

✔️ Rust en ruimte: In de vakantiewoning én op het park.

✔️ Inspirerende omgeving: Midden in de natuur.

✔️ Veilig en vertrouwd in eigen land: Een nieuwe omgeving en toch dichtbij huis.

✔️ Afhaal- en bezorgmogelijkheden: Verzorgd door onze horeca op het park.

Wat is een workation?

Een workation is een combinatie van werken en vakantie houden. Hierbij wordt het positieve van een vakantie zoals rust, ruimte en inspiratie gecombineerd met werken. Dit kan een goed alternatief zijn voor het huidige thuiswerken of een ideale oplossing voor het voltooien van dat ene project.

Rust, ruimte en inspiratie op onze vakantieparken

Op onze vakantieparken en in de omgeving is de nodige rust, ruimte en inspiratie te vinden. Dit maakt het niet alleen een fijne plek om te recreëren, maar ook zeker om werk en vakantie te combineren.

Rust en ruimte

Onze vakantieparken zijn ruim opgezet en iedere vakantiewoning beschikt over een eigen grote tuin. Kortom; aan ruimte geen gebrek op onze parken. Daarbij biedt het werken in een vakantiewoning de nodige rust met zich mee, iets wat zeker in de huidige situatie van enorme meerwaarde kan zijn. 

Inspiratie

Onze vakantieparken liggen op unieke plekken in Nederland, midden in de natuur. Van de bosrijke Veluwe tot aan het heuvelachtige Zuid-Limburg en van de Randstad tot aan de historische Achterhoek. Op zoek naar inspiratie? Geniet van het uitzicht vanuit uw vakantiewoning of verken de natuurrrijke omgeving te voet of op de fiets. 

Offerte aanvragen

Meer informatie over een workation bij TopParken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden, de kosten en in wat TopParken Business voor u en uw organisatie kan betekenen. 

Offerte aanvragen

Zij gingen u al voor

Benieuwd naar ervaringen van andere workations bij TopParken? Lees dan deze referenties.