Verblijf in een inspirerende omgeving

De ruimte op onze parken en de inspirerende omgeving maakt het een fijne thuisbasis voor tijdelijke, creatieve projecten. Hierbij kan gedacht worden aan een schrijverskamp voor nieuwe muziek, schildercursussen of het verblijf van een hele filmcrew.

Bevorder het (creatieve) denkproces door met uw groep op een van onze parken midden in de natuur te verblijven. Hier kunt u met uw team in alle rust en zonder afleiding van de buitenwereld, optimaal samenwerken aan projecten. Deze projecten kunnen uiteen lopen van het opnemen van een videoclip tot aan het schrijven van een boek en van het opnemen van een gehele film tot het schrijven van een toneelstuk. Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een creatieve reis met uw schilder- of tekenklas? Dan zorgen we bij TopParken Business voor alle materialen die u nodig heeft om uw project tot een succes te maken.

Offerte aanvragen
 

Opties tijdelijke tijdelijke verbijf

Bent u geïnteresseerd in een tijdelijk verblijf bij TopParken? Onderstaand een greep uit de opties.

  • Optimaliseer de creativiteit tijdens een verblijf met uw schildergroep: Door de inspirerende, natuurrijke omgeving.
  • Complete focus op het afronden van dat ene project: Zonder afleiding uit de omgeving. 
  • Ongestoord werken aan een muzikaal project: Door de de rust en ruimte op onze parken.
  • De ideale uitvalsbasis voor een filmcrew: Met een diversiteit aan omgevingen binnen handbereik.

Op zoek naar iets anders? Laat het ons weten, we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Meer informatie over een tijdelijk verblijf omtrent projecten bij TopParken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden, de kosten en in wat TopParken Business voor uw organisatie kan betekenen. 

Offerte aanvragen

Zij gingen u al voor

Benieuwd naar ervaringen van Snelle, die in 2020 zijn nieuwe videoclip "Thuis" op heeft genomen op Landgoed de Scheleberg? Lees dan onze referentie.