Zakelijk huren bij TopParken

Bij TopParken Business combineren we onze vakantiewoningen, faciliteiten, ervaring en kennis om de zakelijke markt te bedienen. We verzorgen dan ook graag tijdelijke, zakelijke verblijven. Hierbij kan gedacht worden aan een zakelijk verblijf met uw salesteam of een groepsverblijf met uw roeivereniging. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het verzorgen van een groepsverblijf? Bekijk dan de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Mogelijkheden zakelijke verhuur

Doordat we werken met op maat gemaakte pakketten zijn de mogelijkheden voor groepsverblijven eindeloos. We passen ons aanbod namelijk aan op de wensen en behoeften uit de offerte aanvraag. 

 

✔️ Verenigingen, scholen en grote groepen.
✔️ Compleet verzorgd teambuilding mogelijk.

Mogelijkheden voor groepsverblijven
 

Voordelen zakelijk huren bij TopParken

Het verzorgen van groepsverblijven op een vakantiepark van TopParken heeft verschillende voordelen. 

✔️ 14 vakantieparken verspreid over Nederland: Centraal gelegen, op korte afstand van diverse locaties.
✔️ Comfortabele vakantiewoningen: Compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.
✔️ Hoogwaardige standaard faciliteiten: En fijne extra's.
✔️ Op maat gemaakte pakketten: Aansluitend op u wensen en behoeften. 
✔️ Afhaal- en bezorgmogelijkheden:Verzorgd door onze horeca op het park.

Vakantiewoningen en faciliteiten

De vakantiewoningen en faciliteiten op de parken van TopParken zijn uitermate geschikt voor de zakelijke verhuur.

Vakantiewoningen

Al onze vakantiewoningen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De slaapkamer beschikt over boxspring bedden en de keuken is compleet ingericht met onder andere een combimagnetron, koelkast en diepvries. Er kan hierbij gekozen worden voor comfortabele vakantiewoningen en luxe vakantiewoningen met eigen welness faciliteiten. Kortom, fijn thuiskomen voor uw zakenrelatie na een drukke werkdag.

Faciliteiten

Zakelijk huren bij TopParken Business betekent onbeperkt toegang tot hoogwaardige faciliteiten, gebruik van de parkfaciliteiten en diverse extra's. Onder de standaardfaciliteiten valt onder andere snel draadloos internet, een eigen parkeerplaats en onbeperkt Douwe Egberts koffie en Pickwick thee in de vakantiewoning. Meer informatie over de faciliteiten en de extra's vindt u hier. 

Offerte aanvragen

Meer informatie over het zakelijk huren van een vakantiehuis bij TopParken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden, de kosten en in wat TopParken Business voor uw organisatie kan betekenen. 

Offerte aanvragen

Zij gingen u al voor

Benieuwd naar ervaringen van andere bedrijven die zakelijk een vakantiehuis gehuurd hebben bij TopParken? Lees dan deze referenties.